Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Kampanjnytt: 4 dagar kvar till 600

Snart är första månaden av kampanjen "3 månader kostnadsfritt medlemskap" till ända. Och vilket jobb ni har gjort! Över 10 000 tablettaskar har levererats ut i landet, ni har satt upp affischer och dialoger har startats. Detta har resulterat i 371 nya yrkesverksamma medlemmar.

Sommar är på intåg och med det nya kollegor som precis tagit sin examen. Fånga upp dem och hälsa välkommen. Ställ frågan och berätta om erbjudandet. Ta chansen att visa att Vårdförbundet finns för dem.

Vi har ett gemensamt mål att rekrytera 600 nya medlemmar per månad under kampanjperioden, så nu hjälps vi åt de sista dagarna i maj för att nå dit. Fortsatt lycka till med det framgångsrika rekryteringsarbetet ni gör! 

Veckans vinnare

Du följer väl utvecklingen av rekryteringen i kampanjen? Den avdelning som har rekryterat flest nya yrkesverksamma medlemmar utifrån sin potential när kampanjen slutar i november kommer belönas med en härlig middag. Men fram till dess kan du följa din avdelning i tävlingen, vecka för vecka.

Se vilken avdelning som är veckans vinnare!
Behöver du inspiration?

På två minuter får du tips och inspiration för kampanjarbetet på din arbetsplats. Hör förtroendevalda Lisas tre skäl till medlemskap.

Se inspirationsfilmen här
Allt om kampanjen

Är du ny som förtroendevald och vill veta hur 3-månaderskampanjen fungerar? Eller vill du bara påminnas om regler, få inspiration eller se hur det går i rekryteringstävlingen kan kika här - här hittar du allt!

Läs allt du behöver veta om kampanjen!
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -