Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Utveckla ditt fackliga ledarskap

Nu kan du söka till Vårdförbundets ledarskapsprogram Framtidens fackliga ledare. Genom utbildningen får du som är förtroendevald i Vårdförbundet möjlighet att utvecklas och utbyta erfarenheter med andra. Senast den 15 maj vill vi ha din ansökan. Så det är bråttom!


Sök till Framtidens fackliga ledare
Webbutbildningar när du själv vill

Nu presenterar Vårdförbundet två webbutbildningar riktade till dig som är förtroendevald. De passar även dig som gått grundutbildning tidigare. Så friska gärna upp dina kunskaper!

Gå webbutbildning
Tips inför yrkesdagarna

I april och maj infaller tre viktiga yrkesdagar. Det är bra tillfällen att sätta upp affischer och tipsrundor och prata om våra fantastiska yrken. Läs tips hur du kan hjälpa kollegorna att fira!

Så här kan du göra
Mina tankar kring förtroendeuppdraget

- Jag blev förtroendevald 2012 på mitt nuvarande jobb. Jag blev färdig sjuksköterska 2004 och på min andra arbetsplats började mitt intresse för fackliga frågor. Det var framför allt sjuksköterskornas olika lönenivåer som gjorde att jag ville vara med och påverka.

Läs Jenny Strandbergs berättelse
Snacka om lön

Här hittar du material, inspiration och film för att prata om lön på din arbetsplats.

Material för att prata lön
Låt maj bli värvningsmånad!

Här kommer förhandsinfo till dig som är förtroendevald. Under maj kommer vi återigen genomföra vår kampanj "Värva en kollega - få varsin biobiljett". Så var beredda att sätta upp affischer och börja värva direkt från 1 maj!

Få bra värvningstips här
Får du frågor om AST?

Nu inför fler landsting Vårdförbundets modell för betald specialistutbildning, AST. Sista ansökningsdag är 18 april. Får du frågor från medlemmar om AST och hur man söker? Här kan du läsa mer eller tipsa medlemmar att läsa om de är intresserade.

Så här gör du som är intresserad av AST
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -