Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Det har aldrig varit viktigare att hylla dig som arbetar inom vården!

Många av Vårdförbundets medlemmar står bokstavligen i frontlinjen under pågående pandemi. Det är tufft. Men tillsammans är vi starka. Vi tar mycket plats i medierna och hyllas till skyarna av hela svenska folket.

Nu är ett av Vårdförbundets viktigaste uppdrag att se till att det här engagemanget lever vidare även efter att medierna tröttnat på att rapportera om corona.

För vi glömmer inte dina insatser och vi fortsätter att arbeta för dig, dina kollegor, ditt yrke och dina frågor, på många sätt. Ett av dem är att dela ut Vårdförbundspriset.

Vi vill tipsa dig om att hylla och lyfta dina kollegor eller chefer genom att nominera till årets Vårdförbundspris. Vem tycker du har gjort en extra stark insats under året och är värd att belönas med utmärkelse, beröm, ära och en summa pengar?

Nominera hen eller dem till Vårdförbundspriset senast 15 juni. 

Vinnarna av Vårdförbundspriserna 2019. Foto: Ulf Huett.

Nominera till Vårdförbundspriset 2020!
Uppdaterade riktlinjer om riskbedömning och skyddsutrustning

Riskbedömningar av olika arbetssituationer är ett mycket viktig verktyg för dig som skyddsombud eller huvudskyddsombud i Vårdförbundet. Arbetsmiljöverket har nu tagit fram mer detaljerade riktlinjer.

Uppdaterade riktlinjer om riskbedömning och skyddsutrustning
Covid-19: För dig som är skyddsombud

Vår samlingssida om covid-19 för dig som är skyddsombud. Bland annat med vår vägledning om hur du ska kunna utföra ditt uppdrag så bra som möjligt under pågående pandemi.

Covid-19: För dig som är skyddsombud
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -