Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Vi ses imorgon onsdag, kl. 14.00-15.00!

Vad roligt att du ska vara med imorgon på webbinariet Tystnadsplikt och sekretess i vården – vad gäller för dig som chef och ledare, med Carita Fallström. Vi ses online!


Klicka här för att ansluta till Teams och webbinariet 
(Anslut gärna 5-10 minuter innan webbinariet börjar)

Dag och tid: 9 december kl. 14.00-15.00

Tystnadsplikt och sekretess i vården – vad gäller för dig som chef och ledare?

Välkommen att lyssna på Carita Fallström, förbundsjurist på Vårdförbundet med lång erfarenhet. Carita går igenom de grundläggande bestämmelserna och några av de vanligaste frågorna som du som chef och ledare kan ställas inför. Ibland kan det uppfattas som svårt och komplicerat att ha koll på detta område. Vi hjälper till att klargöra!

Varmt välkommen!


Webbinarium – så går det till

Dagen innan webbinariet får du en inbjudningslänk via mejl. En stund innan start klickar du på inbjudningslänken och får valet att öppna Teams i din webbläsare. Under sändningen ska ljudet och kameran vara avstängd. Det finns möjlighet att ställa frågor via chatten under sändningen. När du ansluter till mötet så kommer andra deltagare att kunna se ditt namn.

Läs mer om webbinariet här
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -