Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Till dig som är chef eller ledare i vården!

I pandemins spår vet vi att du som chef eller ledare har det tufft och att det uppstår nya problem att lösa varje dag. Du kan känna dig ensam som chef eller ledare, samtidigt som du och ditt ledarskap blir extra betydelsefullt. Pandemin drar ut på tiden och uthållighet behövs, men även möjlighet till pauser, vila och återhämtning är viktigt. 

Vårdförbundet har ett samarbete med Falck Healthcare då vi erbjuder dig som är medlem hos oss att kostnadsfritt samtala med socionom, psykolog eller psykoterapeut.

Klicka här för att ta del av erbjudandet

DU är ofta din hårdaste kritiker. Men genom att ge dig själv medkänsla, var snäll mot dig själv och lyssna på kroppens signaler, orkar du med ditt viktiga chefsuppdrag. Genom självmedkänsla ökar din möjlighet att koppla av under ledighet och orka med tuffa perioder på arbetet under pågående pandemin. På Sunt Arbetslivs webb får du forskningsbaserade tips och råd. 

Vi på Vårdförbundet Chef finns för dig som är chef eller ledare. Har du frågor, funderingar eller behöver stöd och vill ha någon utomstående att samtala med, kontakta oss; Vårdförbundet Direkt Chef 0771-630630.


Med önskan om en fortsatt fin vår och ta hand om er!

Chefspecialisterna på Vårdförbundet Chef,
Marlene Furbeck marlene.furbeck@vardforbundet.se
Annika Cederholm annika.cederholm@vardforbundet.se 

 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -