Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Så får du högre lön som chef

Du höjer din lön genom att argumentera sakligt utifrån lönekriterierna, din och dina medarbetares prestation och verksamhetens resultat. Torbjörn Severin, chefsspecialist på Vårdförbundet ger sina bästa tips.

Ta reda på vilka lönekriterier som gäller för dig, så att du vet vad som värderas. Argumentera främst utifrån dessa. Lägg också till argument utifrån hur du uppnått de mål som du och din arbetsgivare satt vid ditt utvecklingssamtal. Men du kan också argumentera för högre lön utifrån fler perspektiv.

Skaffa bästa förutsättningarna i lönesamtalet
Chefsinspireras den 5 december igen

Den 5 december 2017 äger nästa inspirationsdag rum för chefer och ledare. Träffen är i Stockholm. Vi återkommer när det är dags att anmäla sig. Men tills dess, notera datumet i din kalender.

Nytt chefsnummer till Vårdförbundet Direkt Chef

För tre år sedan öppnade Vårdförbundet Direkt knappval 5 för chefer och ledare. För att nu ge chefer ännu bättre stöd, får Vårdförbundets chefs- och ledarmedlemmar ett eget telefonnummer för rådgivning, 0771 – 630 630. Hittills har det varit flest frågor om lön och Vårdförbundet erbjuder lönerådgivning via telefon.

Vårdförbundet Direkt Chef kan ge lönerådgivning
Sista chansen att nominera till Vårdförbundspriset och Årets Vårdchef

Den 16 april är sista dagen som du kan nominera dina kollegor till Vårdförbundspriset och Årets Vårdchef. Det är fina prissummor och vinnarna får ofta god uppmärksamhet medialt. Det är en chans att sprida goda idéer om hur vården kan utvecklas.

Mer om hur du kan nominera
Personcentrerad rörelse spred sig på Ledarprogrammet

Den åttonde mars i år avslutades årets Ledarprogram med föreläsningar för de 40 deltagarna och ytterligare 90 inbjudna gäster. Bland annat presenterades hur mer makt kan ges till patienten och hur medarbetarsamtal kan personcentreras. Inspireras av hur deltagarna inför personcentrerad vård i sina verksamheter.

Få egna idéer till personcentrering
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -