Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
300 miljoner extra - så får du som chef fler specialistutbildade

Under 2017 får landsting och regioner 300 miljoner i tillskott från regeringen för att fler sjuksköterskor ska specialistutbilda sig. Det innebär att du kan få fler specialister i ditt team. Exempelvis genom utbildningsanställningar.

För att ta del av de 300 miljoner som nu tillsätts för landsting och regioner behöver du som chef ta reda på hur processen är lokalt. Om det inte finns en styrgrupp för frågan kan du påverka så att en sådan inrättas...

Få fler specialistutbildade
Boka ledarskapscoaching – nå din fulla potential!

Vårdförbundet erbjuder dig som chef och ledare möjlighet till personlig och professionell coaching. Coaching är en metod där du kan ta fram din inneboende potential. Du blir coachad inom chef- och ledarskap och får verktyg att växa mer i din roll.

Boka din ledarskapscoach
Snart dags för höstens Ledarprogram - anmälan öppnar 5 april

Vårdförbundets Ledarprogram drar snart igång sin tredje omgång. Anmälan öppnar den 5 april och är bindande. 40 platser finns. Reservera kursdatumen redan nu.

Mer om Ledarprogrammet
Nominera en chefskollega till Årets Vårdchef

Från och med år 2017 delar Vårdförbundet ut pris till Årets Vårdchef. Du kan till exempel nominera din chefskollega eller din egen chef senast den 16 april. Bland kriterierna finns att chefen är medlem, har åstadkommit förändring i vården och tar tillvara på medarbetares kompetenser.

Nominera en chefskollega
Chefsspecialisterna bjuder in till ” Mod att leda – makt att förändra”

Save the date! Kom med på frukost för inspiration och påfyllnad av kunskap, kraft och energi. På sex orter kommer chefsspecialisterna tala på temat hållbart ledarskap med inriktning mod att leda - makt att förändra.

Se datum och platser
Nu kan fler använda chefsappen

Chefsappen finns nu tillgänglig för fler telefoner och andra enheter. I appen kan du bland annat ställa frågor till chefskollegor, hitta svar på villkorsfrågor och få snabblänk till lönestatistiken.

Mer om chefsappen
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -