Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Grattis på biomedicinska analytikerdagen!

Du har ett av världens viktigaste yrken, inte minst i den situation som hela världen just nu befinner sig i. Idag firar vi din yrkesdag med många fina erbjudanden och möjligheter.


Rekrytera en kollega - få Sverigechecken värde 150 kr

Visst vill vi bli fler biomedicinska analytiker i Vårdförbundet? Passa på att rekrytera en kollega så får både du och den nya medlemmen Sverigechecken värde 150 kr/st. Erbjudandet gäller 15-29 april. Det lönar sig att rekrytera fler! För varje ny medlem du rekryterar får du Sverigechecken. 

Fyll i namn på den du rekryterar här
REA i medlemsbutiken

Du har möjlighet att köpa fina produkter till riktigt bra priser i medlemsbutiken. Nu kan du fynda musmatta, power bank och Sverigeskål till bra priser. Samtliga erbjudanden gäller 15-29 april 2021.

Du handlar dina produkter i medlemsbutiken
"Utbildningen är tuff, möjlighet till vidareutbildning är begränsad. Reglerade specialistutbildningar saknas. Men tillsammans kan vi ändra det!"

Biomedicinska analytikern Branko Banović ger perspektiv, bjuder på igenkänning.

Läs och dela hans text
"Om vi någonsin kommer kunna påverka våra löner så är det nu under pandemin"

Kollegorna har fått nog av den minimala löneutvecklingen de fått de senaste två åren. Nu har de dragit igång aktivitet som involverar politiker, arbetsgivare och medlemmar. Syftet är att höja lönen för alla biomedicinska analytiker och få fler att agera.

Inspireras av deras blogginlägg
Regionerna behöver satsa på biomedicinska analytiker - coronapandemins stjärnor bakom kulisserna

En ny Novus-undersökning med 1 400 biomedicinska analytiker bekräftar att biomedicinska analytiker arbetat under mycket hård press under pandemin och att 84 procent upplever fysiska eller psykiska besvär på grund av det.

Nu måste något hända
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -