Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Stort grattis på din yrkesdag!

Tack för det fantastiska jobb du gör på barnmorskans dag – och alla andra dagar. Du har ett av världens viktigaste yrken! Vi firar dig som är barnmorska med många fina erbjudanden och möjligheter med start 5 maj.

Här kan du läsa mer om hur Vårdförbundet uppmärksammar barnmorskans dag 5 maj 2021.

Bra pris på barnmorskebroschen

5 - 31 maj har du som är medlem och barnmorska möjlighet att köpa barnmorskebroschen - broschen som gör skillnad - till kampanjpriset 250 kr. För varje såld brosch går 50 kr till Kvinna till Kvinna. 

Beställ din brosch
"Skyddsutrustningen skapar en nödvändig barriär mot smitta men det fattas dimensioner i det mänskliga mötet"

Barnmorskan Malin Bergander längtar tillbaka till tiden innan pandemin då hon kunde inge trygghet och bygga en relation till den födande kvinnan utan att känna sig som en utklädd fågelskrämma.

Läs Malins blogginlägg
Gynning hyllar barnmorskor!

Konstnären och influencern Carolina Gynning är höggravid och ska föda sitt tredje barn. I samarbete md Vårdförbundet hyllar hon barnmorskans viktiga arbete och den breda roll som barnmorskan spelar under hela kvinnans liv.

Se Gynnings 3 frågor till barnmorskan
Fynda i Medlemsbutiken

Vi på Vårdförbundet uppmärksammar internationella yrkesdagen för barnmorskor och ger dig möjligheten att köpa fina produkter till riktigt bra priser i Medlemsbutiken.

Skynda fynda
Rekrytera en kollega - få Sverigechecken värde 150 kr

Vi vill bli fler barnmorskor i Vårdförbundet! Passa på att rekrytera en kollega så får både du och den nya medlemmen Sverigechecken värde 150 kr/st. Det lönar sig att rekrytera fler! För varje ny medlem du rekryterar får du Sverigechecken. 

Skriv namn på den du rekryterar
Debatt: Kompetens och patientsäkerhet hör ihop 

Den vanligaste födelsemånaden är juli, tätt följt av maj och juni – något som ställer krav på en tillräcklig bemanning med rätt kompetens. Barnmorskors kompetens är oumbärlig i arbetet för en god sexuell och reproduktiv hälsa. Trots det vidtas inte rätt åtgärder för att bota bristen på barnmorskor.

Läs debattartikeln
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -