Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Stort grattis på barnmorskans dag!

Tack för att du gör ett fantastiskt jobb på barnmorskans dag – och alla andra dagar. Du har ett av världens viktigaste yrken!


Vi på Vårdförbundet uppmärksammar interntionella yrkesdagen för barnmorskor och ger dig möjligheten att köpa fina produkter till riktigt bra priser i medlemsbutiken. 4-11 maj kan du fynda:

  • Power bank 50 kr (ord. pris 75  kr)                
  • Badlakan 125 kr (ord. pris 250 kr)
  • Pillpack 20 kr (ord. pris 80 kr)

Du handlar dina produkter här

 

"Jag valde aldrig att bli man"

Barnmorskan Jonas Åkerman ställer sig frågan vems fel det egentligen är att han, på grund av sitt kön, får fler möjligheter att uttala sig i till exempel media.

Till blogginlägget
Barnmorskans år 2020

Världshälsoorganisationen WHO har utsett 2020 till sjuksköterskans och barnmorskornas år för att uppmärksamma världen på att utan dessa yrkesgrupper skulle ingen hälso- och sjukvård fungera.

Allt om barnmorskans år
Följ med Nathalie på jobbet

Idag berättar barnmorskan Nathalie Srifa om sitt arbete på vårt instagram-konto. Följ @vardforbundet för att hänga med henne veckan ut.

Följ Vårdförbundet på instagram
”Erfarna barnmorskor lämnar förlossningsvården”

Knapp löneutveckling och bristande villkor gör att barnmorskor byter arbetsplats för att få en bättre arbetsmiljö. Läs Vårdförbundets debattartikel i Dagens Medicin.

Till artikeln
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -