Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Gott Nytt barnmorskans år!

Världshälsoorganisationen WHO har utlyst 2020 till barnmorskans år och det är givetvis något som vi på Vårdförbundet kommer att uppmärksamma och dela tillsammans med er. Men innan det nya året börjar vill vi passa på att önska ett gott slut och god fortsättning.

Under nästa år fortsätter vi som det största professions- och fackförbundet för barnmorskor i Sverige att lyfta och belysa dina frågor - dina åsikter är viktiga för oss.

Tillsammans tar vi stolta steg in i barnmorskans år!

Carita - din direktkontakt på Vårdförbundet

Det här är Carita Sturesson. Hon är barnmorska och ny handläggare på Vårdförbundet, specifikt för barnmorskor. Som medlem är du alltid välkommen att höra av dig till henne med dina funderingar kring professionen. Läs intervjun med Carita nedan.

"Fokus på barnmorskornas professionsfrågor"
Vill du bli vår bloggare?

Är du intresserad av att skriva i vår barnmorskeblogg? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss, se nedan. Just nu bloggar barnmorskestudenten Gemma om sina blandade tankar och känslor gällande sin kommande nya yrkesroll.

”Jag är rädd och nyfiken - samtidigt”
Möt en kollega

Anna-Karin Ekstrand är chef och barnmorska som uppmärksammats för sin förmåga att lyfta sina medarbetares kompetenser, genom ett personcentrerat samarbete som bygger på medarbetarnas egna driv och engagemang.

Inspireras av filmen med Anna-Karin här
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -