Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Vårdförbundet fortsätter jobba för dig som barnmorska

Vårdförbundet fortsätter att organisera barnmorskor även när Svenska Barnmorskeförbundet har fattat beslut om att barnmorskor ska kunna vara medlemmar i fackförbundet SRAT.

Du som är medlem i Vårdförbundet behöver inte göra någonting med ditt medlemskap i Vårdförbundet när SRAT också öppnar upp för barnmorskor att vara medlemmar. Ditt medlemskap fortsätter hos oss.

På bilden ovan ser du Vårdförbundets barnmorskenätverk som arbetar med barnmorskefrågor. Nätverket tillsammans med vårdinriktade yrkeshandläggare, förhandlare, ombudsmän och förtroendevalda kommer att fortsätta arbeta med både professionsfrågor och fackliga frågor för barnmorskor. 

Har du frågor om ditt medlemsskap är du varmt välkommen att höra av dig till Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller via vårt webbformulär.

Du kan också kontakta Marie-Charlotte Nilsson eller Åsa Mörner som är barnmorskor och sitter med i både barnmorskenätverket och Vårdförbundets förbundsstyrelse.

Undrar du om fördelarna med att vara med i Vårdförbundet och vad skillnaden blir i ett annat förbund, ta gärna del av våra frågor och svar.

Läs Vårdfokus artikel om barnmorskor som beslutat sig för att vara kvar i Vårdförbundet.

Följ gärna barnmorskebloggen där barnmorskor berättar om sina perspektiv.

Vill du kolla in dina medlemsförmåner hittar du dessa här.

 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -