Här nominerar du till Vårdförbundspriset 2020

Du kan nominera en medlem i Vårdförbundet till Vårdförbundspriset 2020. Priset delas ut i samarbete med Folksam. Sista dagen som du kan skicka in din nominering är 15 juni.

Vem som helst kan nominera någon av Vårdförbundets medlemmar till Vårdförbundspriset i samarbete med Folksam. Du kan inte nominera dig själv.  

Kriterier som den nominerade måste uppfylla:

  • medlemskap i Vårdförbundet.
  • ha mod och våga förnya samt utmana arbetssätt och strukturer för att utveckla en personcentrerad nära hälso- och sjukvård.
  • drivas av en övertygelse och en vilja att utveckla hälso- och sjukvården tillsammans med andra.
  • ha åstadkommit förändring i sitt utvecklingsarbete.
  • våga prova på att göra nya saker.

Skicka in din nominering

Du nominerar genom att fylla i det korta formuläret nedan med dina kontaktuppgifter, uppgifter om den du vill nominera samt en motivering till varför du tycker att hen är värd priset. Den du nominerar måste ha godkänt att du skickar in nomineringen och vara medlem i Vårdförbundet.

Sista dagen att skicka in din nominering är den 15 juni 2020.

Vad händer sedan?

Personen du nominerat får e-post om nomineringen som säger att hen själv måste komplettera med uppgifter och information för att nomineringen ska godkännas och hen ska ha chans att vinna. Här kan den nominerade även ange om det är fler personer som ingår i den nominerades verksamhet.

Vem bestämmer vem som vinner?

När den kompletterande informationen från den nominerade har kommit in påbörjar en expertjury sitt arbete med att granska alla kandidaters arbete. En eller flera kandidater kan vinna Vårdförbundspriset. Expertjuryn utser även vinnaren.

Vårdförbundspriset är 500 000 kr och det är Folksam som står för hela prissumman.

Nominering: Vårdförbundspriset 2020

Den jag nominerar är medlem i Vårdförbundet

Dina personuppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Läs mer om hur Vårdförbundet hanterar personuppgifter här

Godkännande av nominering
Godkännande personuppgifter