Ansökan om resebidrag för studenter

Här fyller du i din ansökan för resebidrag om du ska resa till annat land för verksamhetsförlagd utbildning eller uppsatsarbete.

Med anledning av coronakrisen: Till dig som ansökt om resebidrag för student

Till dig som har skickat in ansökan om resebidrag för studenter

Med anledning av den omfattande spridningen av det nya coronaviruset och den snabbt föränderliga och osäkra situationen som råder för resande avråder UD från icke nödvändiga resor till många länder.
I och med detta ställs många resor och konferenser in och vi behöver därför avvakta med besked om utbetalning av resebidrag.

  • Har du redan kommit iväg på din resa, hör av dig till oss och meddela detta för att få ditt resebidrag utbetalt.
  • Har du ett avresedatum längre fram men ännu inte vet om resan blir av, hör av dig till oss när avresedatumet närmar sig och du fått besked om att resan blir av. 

Vi behöver din ansökan senast 15 februari 2021.

Intyg från din institution

Intyg från din institution i Sverige måste skickas samtidigt med din ansökan om resebidrag. Ha ditt intyg klart och skannat innan du börjar att fylla i din ansökan. Observera att ansökan som saknar intyg inte är komplett och inte kan behandlas. Fyll i den här blanketten för ditt intyg (pdf).

OBS. Du måste vara inloggad för att kunna skicka in formuläret.

Resebidrag studenter

Du måste vara inloggad för att skicka in formuläret.
Resebidrag sökes för:

Dina personuppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Läs mer om hur Vårdförbundet hanterar personuppgifter här

Godkännande*