Senare i höst har du chans att rekrytera så många kollegor du kan, så kan du vinna en spa-vistelse på finfint hotell.

Tillsammans är vi starka och vi behöver bli ännu starkare. I höst kan du som är medlem bidra till att Vårdförbundet växer och får starkare muskler för att fortsätta påverka, utveckla och förbättra för dig och dina kollegor.

Observera att tävlingen inte är öppen nu utan endast under begränsade perioder. Håll utkik i Vårdförbundets kanaler efter nästa tillfälle som sker under hösten 2024. 

Vårdförbundet utlyser därför en tävling och reglerna är enkla: den yrkesverksamma medlem som rekryterar flest medlemmar under en begränsad period (vi återkommer med datum) vinner en härlig vistelse på omåttligt populära Steam Hotel i Västerås. Läs mer om hotellet här.

Alla yrkesverksamma medlemmar kan delta – alla har möjlighet att vinna! Allt du behöver göra för att vinna priset Vårdförbundets rekryteringsstjärna är att fylla i detta formulär, varje gång du rekryterar en ny medlem när tävlingen är öppen. Du anger vem du är och vem du värvat.

Vad händer efter att tävlingen är avslutad?

När slutdatum passerat sammanställs vem som rekryterat flest medlemmar och vinnaren meddelas per mail. Dessutom uppmärksammas vinnaren i Vårdförbundets kommunikationskanaler, som till exempel Facebook och webbplatsen. Vinnaren kommer att uppmanas att ta en bild/filma sig själv.

Alla som rekryterar under aktuell period, inklusive vinnaren, kommer att belönas med en eller flera Sverigecheckar, en per värvad kollega. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Kriterier för att delta:

  • Du måste vara yrkesverksam medlem.
  • Du och den som du värvar behöver vara yrkesverksam inom någon av Vårdförbundets yrkesgrupper. 

Lycka till - låt bäste värvare vinna!