Ta chansen och rekrytera så många kollegor du kan i september, så har du chans att vinna en spa-vistelse på finfint hotell.

Tillsammans är vi starka och vi behöver bli ännu starkare. Nu kan du som är medlem bidra till att Vårdförbundet växer och får starkare muskler för att fortsätta påverka, utveckla och förbättra för dig och dina kollegor.

Vårdförbundet utlyser därför en tävling som pågår under hela september månad. Reglerna är enkla: den yrkesverksamma medlem som rekryterar flest medlemmar under dessa dagar vinner en härlig vistelse på omåttligt populära Steam Hotel i Västerås. Läs mer om hotellet här.

Alla yrkesverksamma medlemmar kan delta – alla har möjlighet att vinna! Allt du behöver göra för att vinna priset Vårdförbundets rekryteringsstjärna är att fylla i detta formulär mellan 1-30 september, varje gång du rekryterar en ny medlem. Du anger vem du är och vem du värvat.

Vad händer sen?

Efter sista september sammanställs vem som rekryterat flest och vinnaren meddelas per mail under oktober. Dessutom uppmärksammas vinnaren i Vårdförbundets kommunikationskanaler, som till exempel Facebook och webben. Vinnaren kommer att uppmanas att ta en bild/filma sig själv.

Alla som rekryterar under månaden, inklusive vinnaren, kommer att belönas med en eller flera Sverigecheckar, en per värvad kollega. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Kriterier för att delta:

  • Du måste vara yrkesverksam medlem.
  • Du och den som du värvar behöver vara yrkesverksam inom någon av Vårdförbundets yrkesgrupper. 

Lycka till - låt bäste värvare vinna!