Kimberly Storm

Möt Kimberly Storm, sjuksköterska och medlem i Vårdförbundet! Läs hennes berättelse om varför hon är sjuksköterska och vad som gör att hon väljer att vara medlem i Vårdförbundet. Våra medlemmar är inte vilka som helst!

Varför valde du att bli sjuksköterska?

För att jag vill driva samhället och vården framåt! En bonus är att jag får ta hand om människor och att ingen dag är den andra lik: samma upplägg men nya patienter, nya läkare, nya anhöriga, nya kollegor. Jag kanske tröttnar på min arbetsgivare men jag kommer aldrig tröttna på yrket. Då kan jag byta avdelning, sjukhus eller inriktning. Någon gång i framtiden funderar jag på att söka en akademisk specialisttjänstgöring som narkossjuksköterska – en betald vidareutbildning som Vårdförbundet drivit igenom.

Det känns bra att inte vara ensam – Vårdförbundet är alltid där.

Varför är du med i Vårdförbundet?

De stöttar mig, exempelvis vid tillfällen då jag bytt jobb. Då har de bland annat gett mig tips och tricks kring löneanspråk. Jag kan också vända mig till Vårdförbundet om jag känner mig orättvist behandlad eller om jag vill veta vad lagen säger att jag har rätt till. Det känns bra att inte vara ensam – Vårdförbundet är alltid där.