Som medlem i Vårdförbundet har du möjlighet att bo billigt på semesteranläggningen Riva del Sole i vackra Toscana. Ta chansen att vila upp dig i naturskön miljö och besök spännande italienska utflyktsmål.

Som medlem i Vårdförbundet får du 20 procent rabatt på lägenheterna och 10 procent rabatt på hotellet på anläggningen Riva del Sole Resort & SPA.

Välj mellan 154 trevliga 3-stjärniga lägenheter från 2 till 4 personer inbäddade i en grönskande pinjeskog ett stenkast från Medelhavet. 28 lyxiga villor och 155 moderna och ljusa hotellrum för den som vill ha 4stjärnig-Superior lyx på semestern.⁠

Som medlem får du 20 procent rabatt på boende i 3-stjärnig lägenhet och 10 rabatt på det 4-stjärniga S hotellet.

Alla gäster har tillgång till ett parasoll och två solsängar på stranden samt inträde till Wellness-anläggningen med Jacuzzi, bastu, Beauty Center, solterrass och gym.
Underhållning för barn, en parkeringsplats och snabbt wifi i de allmänna utrymmena ingår. Det finns även tre barer, en fine dining restaurang och en trevlig pizzeria.

Endast 2 km bort från den vackra medeltidsbyn Castiglione della Pescaia.

Kontakt och bokning

Du kan också kontakta Riva del Sole via e-post: booking@rivadelsole.it eller via telefon 0039-0564 928 111. Uppge medlemsnummer eller personnummer vid bokning. Rabatten gäller de 3-stjärniga lägenheterna och det 4-stjärniga S hotellet.

Riva del Sole är öppet från den 20 april 2024 till den 14 oktober 2024.

Boka din resa och se priser här.