Ordinarie pris för frakt är 29 kronor och tillkommer på de produkter som har ett pris. Leveransen skickas inom fem arbetsdagar.

Du betalar högst 29 kronor i porto- och fraktkostnader oavsett hur många profilprodukter du beställer i en order.

Trycksaker

Trycksakerna är i allmänhet gratis för dig som medlem utom där det står något annat. Du kan också ladda ner och läsa de flesta av våra trycksaker som pdf-filer. Klicka på trycksakens titel så visas pdf-filen under bilden. Vissa trycksaker finns endast i pdf-format.

För att beställa både trycksak och profilprodukt

Vill du beställa både trycksaker och profilprodukter behöver du göra två beställningar för att slippa portokostnad för trycksakerna. Gör en beställning för trycksaker och en för profilprodukterna.

Betalningssätt

För dig som medlem

Du som medlem i Vårdförbundet betalar ditt köp med faktura. Fakturan kommer antingen till den e-postadress som du angav vid beställningen eller per post.

För dig som förtroendevald eller anställd i Vårdförbundet

Du som förtroendevald eller anställd i Vårdförbundet ska i betalningsförfarandet välja bokföringsunderlag. Handlar du dock för privat bruk betalar du ditt köp med faktura.

Ordernummer

När du beställer dina varor får du ett ordernummer som bekräftelse på att beställningen gått fram ordentligt. Spara ditt ordernummer om du behöver kontakta oss om din beställning.

Moms

Moms ingår i alla våra priser.

Returer

För att returnera en vara, skicka ett mejl till Vårdförbundets lager: vardforbundet@brandfactory.se . Där finns instruktioner om hur du går till väga. Uppge ditt ordernummer för en smidigare hantering.