Värva kollegor - få fin gåva från Delicard!

Värva en kollega, material med affisch och bordspratare

Under sommarmånaderna maj till och med augusti satsar vi extra på att bli fler i Vårdförbundet. Därför kan du som redan är medlem värva kollegor som ännu inte är medlemmar och få gåvokort från Delicard fyllt med delikatesser eller produkter till hem och fritid. Du får en gåva per värvad medlem och naturligtvis får även du som blir värvad gåva.

Så här går det till

Jag vill bli värvad

Härligt! För att värvas och få ditt gåvokort från Delicard behöver du kontakta en medlem som kan värva dig. Fråga till exempel på din arbetsplats vilka som är medlemmar.

Om du redan hittat någon, kan du registrera din ansökan direkt i vårt webbformulär eller ringa 0771-420 420 knappval 1, så hjälper vi dig. Kom ihåg att den som värvar ska ange sitt personnummer i ansökan. Gåvokortet skickar vi hem till dig i september efter att kampanjen är avslutad. Varmt välkommen till oss!

Jag vill värva en kollega

Vad roligt! Du börjar med att fråga en kollega eller en vän som är barnmorska, sjuksköterska, röntgensjuksköterska eller biomedicinsk analytiker om hen vill bli medlem i Vårdförbundet.

Om svaret blir ja, kan du eller din kollega självklart ansöka om medlemskap på två sätt, antingen via vårt webbformulär eller genom att ringa Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 knappval 1. Kom ihåg att personnumret på den som värvar ska stå med i ansökan. Gåvokortet från Delicard skickar vi hem till dig i september, efter att kampanjen är avslutad. Tack för din insats!

Värva och vinn - bli vår rekryteringsstjärna

Ta chansen att vinna ett presentkort på en SPA-helg värt 5000 kr*. Det är enkelt! Den som värvar flest nya medlemmar vinner. 

För varje ny medlem får du och den du värvar varsin gåva från Delicard. Värvar du många är du alltså med i vår tävling och kan vinna en härlig SPA-helg.  Vinnaren utses efter avslutad kampanj och kommer bli kontaktad på telefon. 

Hjälp oss att sprida erbjudandet i sociala medier

Om du vill får du gärna sprida erbjudandet på Facebook eller på Instagram. Ladda ner en bild och dela!

Villkor för kampanjen

  • Erbjudandet gäller från 1 maj till och med 31 augusti 2019
  • Erbjudandet gäller för medlemmar som värvar yrkesverksamma  barnmorskor, biomedicinska analytiker, röntgensjuksköterskor eller sjuksköterskor.
  • Som befintlig medlem får du värva hur många nya medlemmar du vill.
  • Du som värvar får ett gåvokort från Delicard, till ett värde av 130 kr, per värvad medlem.
  • Du som blir värvad får ett gåvokort från Delicard till ett värde av 130 kr. 
  • Personnumret på den som värvar måste finnas med på ansökan för att det ska framgå vem som värvat den nya medlemmen.
  • Ansökan om medlemskap ska ha kommit till Vårdförbundet mellan den 1 maj och 31 augusti 2019.
  • Anställda inom Vårdförbundet kan ej utnyttja erbjudandet.
  • Gåvokorten från Delicard kommer skickas ut efter avslutad kampanj, under september månad 2019. 

Är något oklart?

Har du fortfarande frågor om erbjudandet Värva en kollega är du varmt välkommen att höra av dig till oss på Vårdförbundet Direkt

Du kan även ringa oss på 0771-420 420 alla vardagar mellan 08.00-18.00.

Här hittar du information om allt som ingår i ditt medlemskap och varför du ska vara medlem i Vårdförbundet. Sprid detta vidare till de kollegor som ännu inte är medlemmar. 

*Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.