Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Hej chef!

Som chef har du ett speciellt och viktigt uppdrag. Därför vill vi skapa mötesplatser där du får mer riktad information, och under mars månad erbjuder vi några inspirerande aktiviteter, som utvecklar ditt ledarskap och stärker din roll. Vi hoppas att du hittar något som passar just dig.


Föreläsning med KPA pension - 25 mars kl. 18.30-20

Pension - ett ämne som berör, men kanske tänker du att det är långt dit... Eller ska du snart gå i pension? Funderar du på när det kan vara dags? Är du nyfiken på hur du sparar på bästa sätt?

Vi hjälper dig att öka kunskapen om ditt pensionsavtal, även om det känns avlägset. Men det är du som har störst möjlighet att påverka din ekonomiska framtid!

Läs mer och anmäl dig HÄR

 

Webbinarium - 30 mars kl. 14-15

Tema; Arbetsrätt och samsyn kring HÖK -19

Vad är en bisyssla och vilka rättigheter och skyldigheter har vi att förhålla oss till i uppdraget som chef och som arbetstagare? En aktuell fråga, inte minst nu under pandemin.

Du får en uppdatering kring avtalet HÖK -19 samt en genomgång av samsyn och överenskommelser som har tagits. Vilket stöd kan du som chef få i arbetet med HÖK 19? 

Gunnar Sundin förbundsombudsman i Vårdförbundet deltar.

Tips! Bjud med en kollega som ännu inte är medlem.

Läs mer och anmäl dig HÄR

 

Psst!

Vi erbjuder även ett webbinarium om självledarskap den 28 april. Anmälan har inte öppnat än, men du kommer att få information i din Omvärldsbevakning, så håll utkik!

 

Varmt välkommen!

Hälsningar
VÅRDFÖRBUNDET, avdelning Västra Götaland

 

Har du frågor eller funderingar och vill komma i kontakt med oss? 

Vi finns här! Chefsstöd och rådgivning 

 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -