Bli aktiv i sociala medier!

Vårdförbundet finns där medlemmarna finns. Vår närvaro i sociala medier är därför viktig. Som medlem ska man kunna påverka på många olika plan. Låt oss därför finnas tillsammans på Vårdförbundets digitala mötesplatser.

Vårdförbundet avdelning Västra Götaland är aktiv här, på vår lokala webb, facebook samt att vi har en egen blogg; Västbloggen. Vi strävar efter att informera om kommande aktiviteter samt rapportera från det som redan har hänt och då behöver vi medlemmarnas hjälp.

Vi är en stor avdelning på 19700 medlemmar som finns i kommunerna, på förvaltningarna, hos privata arbetsgivare och som statligt anställda. Därför är det roligt att vi delar med oss till varandra av vår vardag eftersom den kan se olika ut beroende på var man arbetar.

  

  

Skicka gärna bilder med tillhörande text där ni rapporterar från era medlemsmöten samt beskriver svårigheter och det som är positivt i den dagliga arbetsmiljön.

Glöm inte att härshtagga # så att fler kan ta del av det: #vfmedlem, #vårdförbundet, #flergermer #tillsammanskanvipåverka.

 

 
Era bidrag kan ni skicka direkt till facebook avdelning Västra Götaland  eller till vår inbox.

 

Mer info hittar man på nationella webben.

Hälsningar
Webbgruppen

Robin, robin.aberg@vardforbundet.se
Stina, christina.wernstedt@vardforbundet.se
Marianne, marianne.brindbergs@vardforbundet.se
Branka, branka.djukanovic.svensson@vardforbundet.se