Platser kvar på bussresan för medlemmar till Karlstad och Lars Lerins museum

Följ med på bussresa den 21 november! Målet är Karlstad, Sandgrund och Lars Lerinmuseet. Resa, inträde och guidad visning på museet ingår. Det finns plats även för icke medlemmar att resa med till en mindre kostnad på Boråsbussen.

OBS! Finns platser kvar på Boråsbussen där man har möjlighet att ta med ickemedlem till en kostnad  på 100 kr som ska betalas kontant på bussen.

Vill man ta med ickemedlem så maila och meddela vem som redan är anmäld till resan samt personnummer, namn och påstigningsort på ickemedlemmen till: mariette.bjork@vgregion.se

Meddela även i mailet till vilken e-postadress du vill ha bekräftelsemailet för icke medlemmen. Dock kommer våra medlemmar att gå i första hand!

Bekräftelsemail att icke medlem är antagen till resan får man senast måndag 20/11 kl. 12.00.  Får man inget bekräftelsemail senast detta datum och tid, har man inte fått någon plats.

___________________________________________________________________________________________________________

Vårdförbundet anordnar 2 bussresor. Bussen stannar på 10 olika orter längs vägen, du väljer i anmälningsformuläret var du önskar stiga på.

Buss från Göteborg avgår från Göteborgs Operan kl 06.30, anmäl dig här.

Buss från Borås avgår från Centralstationen kl 06.30, anmäl dig här.

Senast den 17 november vill vi ha din anmälan!

Vårdförbundet bjuder på bussresan och inträde till museet där guidad visning ingår.
Förtäring står alla deltagare själva för.

Vid frågor kontakta Mariette Björk på telefon 0703-02 56 83 , Anette Fristedt på telefon 0761-19 49 68.

Välkommen!