Årsmötet 2016

Det var stor uppslutning till utbildningsdagen om personcentrerad vård och årsmötet 2016 på Bohusgården den 7-8 oktober. Medlemmar från Västra Götalands alla hörn, från olika professioner och arbetsplatser, hade styrt kosan till Uddevalla för att delta tillsammans på två fullspäckade dagar.

Fredagen startade med fika och mingel. Förbundsordförande Sineva inledningstalade om aktuella frågor och Vårdförbundets politik.

Lisbeth Löpare föreläste om personcentrerad vård och gav alla en teoretisk grund att stå på. Efter henne kom Vårdförbundspristagarna Marianne Alärd, Åsa Lagerström och Anette Sannerfors som berättade om personcentrerad vård i praktiken.

  

Efter lunch följde en Workshop i personcentrerad vård där det jobbades i grupper hela eftermiddagen.

 

På kvällen var det underhållning och dans till Salt n´Soul.

Årsmötet inleddes dagen därpå.
Ordförande var vice förbundsordförande Ann Johansson. Vi arbetade med Vp 2017, ett antal motioner, där bland annat lön och föräldravänligt förbund gicks igenom.

Ann Johansson berättade om Kongess 2018.
 

Henrik Fexeus bröt av årsmötet med intressant inslag om konsten att läsa tankar.

Dagen avslutades med att det delades ut pris och diplom till årets förtroendevald, Vivianne Johansson, årets skyddsombud, Marianne Andersson Steen samt årets rookie, Gunilla Eliasson.


Här ser vi en glad Marianne som tar emot sitt pris. Övriga pristagare kommer att få sina pris vid ett senare tillfälle på kansliet.

 


Styrelsen i Västra Götaland tackar alla deltagare och föreläsare för inspirerande och trevliga dagar.