Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Medlemsaktiviteter i april

I april har vi flera medlemsaktiviteter på gång. Vi bjuder bland annat in till en inspirerande föreläsning, studentkväll, chefslunch och medlemsutbildning. Vi uppmärksammar även internationella biomedicinska analytikerdagen.

Ett ben kortare men ett rikare liv

Den 4 april bjuder vi in till en föreläsningen med Sonia Elvstål. Efter en vänstersväng med motorcykeln förändrades Sonias liv både fysiskt och psykiskt. Idag är hon ett ben kortare men ett helt liv rikare. Hon är en inspirerande talare som ger dig energi och insikter för din vardag och ditt arbete.

På väg ut i arbetslivet, en kväll för studenter

Den 5 april hälsar vi dig välkommen till en informationskväll där vi pratar om att söka jobb, gå på intervju, skriva anställningsavtal, arbetstider, arbetsmiljö, rättigheter och skyldigheter på jobbet och att förhandla lön. Vi kommer även att diskutera vad det innebär att ha en legitimation. Inbjudan riktar sig främst till studenter i T5 och T6 men även andra intresserade sjuksköterskestudenter är välkomna.

Internationella Biomedicinska analytikerdagen

I samband med internationella biomedicinska analytikerdagen 15 april bjuder laboratoriemedicin, fysiologen och Vårdförbundet på lunchföreläsningar tisdagen den 18 april.

Chefslunch

Den 20 april bjuder vi in dig som är chef eller ledare och medlem i Vårdförbundet avdelning Västmanland till en chefslunch på Restaurang Höjdpunkten på Västerås sjukhus.

Du får möta Marianne Hiller, en av våra nya chefsspecialister för att prata om just dina frågor och få en presentation av Vårdförbundets nya chefserbjudande.

Medlemsutbildning

Den 21 april är du välkommen på medlemsutbildning, antingen på för- eller eftermiddagen. Utbildningen riktar sig till dig som vill veta mer om kollektivavtal och arbetslagstiftning. Vad Vårdförbundet kan erbjuda dig för stöd och hur Vårdförbundet verkar på olika nivåer av samverkan.

Medlemmar anställda i Region Västmanland har rätt till ledighet med lön för att gå denna halvdagsutbildning.

Alla våra aktiviteter hittar du i portalen Aktiviteter och utbildningar
Nominera en fantastisk kollega

I samband med de internationella yrkesdagarna delar Vårdförbundet avdelning Västmanland ut utmärkelsen "En fantastisk kollega". Vi vill uppmärksamma den medlem som bidragit till att skapa en god stämning, kamratskap och arbetsmiljö på arbetsplatsen.

Läs mer och gör din nominering på vår lokala hemsida
Valberedningen behöver din hjälp!

Är du eller känner du någon som är klok, nyfiken, uthållig och beredd att jobba hårt för förbättringar? Se till att nominera dig själv eller andra passande personer till något av förtroendeuppdragen i Vårdförbundet avdelning Västmanland!

Läs mer och gör din nominering på vår lokala hemsida
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -