Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Nominera ett fantastiskt skyddsombud tillika förtroendevald

Den 27 oktober är det skyddsombudets dag och nu har du som medlem möjlighet att nominera ett skyddsombud som förbättrat arbetsmiljön eller driver arbetsmiljön framåt på ett bra sätt. Sista nomineringsdag är 20 oktober.

Nominera via vår webbsida
En fantastisk kollega- Röntgensjuksköterskans dag 8 november

Vi vill uppmärksamma röntgensjuksköterskans dag genom att du som medlem kan nominera en fantastisk kollega. På röntgensjuksköterskans dag så kommer Vårdförbundet ut till arbetsplatsen med diplom och pris till årets fantastiska kollega samt bjuder arbetsplatsen på tårta.

Nominera en kollega via vår webbsida
Pensionskväll

Välkommen på pensionskväll. Var: Kyrkbacksgården När: 21 november kl. 17.00-20.30 Kom och ta del av hur du kan planera inför din pension och få svar på många funderingar du har kring din pension. PPM föreläser även under kvällen. Vårdförbundet bjuder på kaffe, thé och smörgås.

Anmälan sker via aktivitetsportalen
Medlemslunch

Välkommen till Restaurang Höjdpunkten, Västerås sjukhus på medlemslunch den 30 november kl. 11.30-13.00. Ta gärna med dig en kollega som ännu inte är medlem och om denne blir medlem på plats så bjuder vi på lunch.

Anmälan sker via aktivitetsportalen
Biokväll i Västerås - Solsidan

Vårdförbundet firar i år 40 år som organisation och det vill vi fira lite extra. Därför välkomnar vi er medlemmar på förhandsvisning av ”Solsidan” den 28 november. Vi bjuder på popcorn och dricka under filmen. Varmt välkomna!

Anmälan sker via Aktivitetsportalen
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -