Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Kallelse till utbildningsdag

Den 16 mars kallar vi förtroendevalda tillika skyddsombud i Vårdförbundet avdelning Västmanland till en utbildningsdag. Redan nu kan du anmäla dig.

Anmäl dig via Aktiviteter och utbildningar
Inbjudan biokväll

Den 8 mars bjuder vi in till en biokväll där vi visar filmen "Dolda tillgångar". Kvällen startar med mingel med förtroendevalda, styrelseledamöter och kollegor du kanske inte träffat på länge. Nedan finner du inbjudan som du gärna får skriva ut och sätta upp på din arbetsplats.

Inbjudan för utskrift
Grundutbildning

Nu kan du som är ny förtroendevald anmäla dig till introduktionsdag och grundutbildning för 2017. I "Aktiviteter och utbildningar" söker du aktuella datum. Observera kravet att du har genomfört eller är anmäld till introduktionsdagen för att kunna anmäla dig till grundutbildningen.

Aktiviteter och utbildningar
En fantastisk kollega

I samband med de internationella yrkesdagarna delar Vårdförbundet avdelning Västmanland ut utmärkelsen "En fantastisk kollega". Vi vill uppmärksamma den medlem som bidragit till att skapa en god stämning, kamratskap och arbetsmiljö på arbetsplatsen.

Nominera en fantastisk kollega
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -