Årsmöte den 7 oktober - med bio och tema James Bond

Den 7 oktober är det årsmöte i avdelning Västmanland – och i år är det ett extra viktigt möte. Alla platser i avdelningsstyrelsen, som kongressombud och ersättare samt valberedare står till förfogande och ska väljas om. Dessutom bjuder vi på bio!

LÅT INTE TANKAR OCH IDÉER STANNA I FIKARUMMET! -  ta istället med dem till årsmötet och var med och påverka framtiden i avdelning Västmanland!

I år är det dessutom ett extra viktigt årsmöte - alla platser i avdelningsstyrelsen, som kongressombud, ersättare och valberedare står till förfogande och ska väljas om. 

Efter årsmötet bjuder vi dig på lättare förtäring - och bio! Se nya James Bond-filmen "No time to die".

VILL DU HA EN GOODIE-BAG?

Att delta i ett årsmöte är ett enkelt sätt för dig som medlem att engagera dig i avdelningens framtid och verksamhet. Förutom möjligheten att påverka får du en goodie-bag med både lite gott och bra att ha, när du anmäler dig!

ANMÄLAN

För att få en goodie-bag och delta vid lättare förtäring och bion behöver du anmäla dig senast den 26 september. Alla medlemmar är självklart välkomna att delta vid årsmötet men antalet platser på bion är begränsat, först till kvarn. 

ANMÄL DIG TILL ÅRSMÖTET HÄR

Se vilka som nominerats till förtroendeuppdrag

Vårdförbundet följer nogsamt Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Beroende på restriktionerna kan mötet behöva ställas om och genomföras digitalt.

Som medlem i Vårdförbundet är du med och påverkar - tillsammans gör vi skillnad.

VARMT VÄLKOMMEN!