Grattis Judith Jacobsson till utmärkelsen "ett fantastiskt skyddsombud!

Vinnaren av utmärkelsen

Skyddsombudens dag firas den 23 oktober och i Vårdförbundet Västmanland valde man att idag den 25 oktober dela ut utmärkelsen "ett fantastiskt skyddsombud". Flera fina nomineringar har kommit in men vinnaren utav utmärkelsen blev Judith Jacobsson!

Vårdförbundet Västmanland uppmärksammade arbetsmiljövecka genom att dela ut utmärkelsen ”En fantastisk skyddsombud” till Judith Jacobsson som arbetar på Diabetes-, njur- och lungavdelningen i Region Västmanland, och som blivit nominerad av sina kollegor.

Judith har utmärkt sig i att skapa en god arbetsmiljö på sin arbetsplats med följande motivering.

“När någon ändring ska ske på arbetsplatsen är alltid Judith där och kämpar för att förändringen ska bli så bra som möjligt för oss på avdelningen. Hon lägger ner otåliga timmar på att fundera kring eventuella risker med förändringarna och vågar stå på sig om chefen vill göra på ett annat sätt.
Om någon personal upplever sig ha blivit orättvist behandlad är Judith där och stöttar. I början av året utökade avdelningen antal vårdplatser från 16-22 vårdplatser, en stor förändring som gick över förväntan. Mycket tack vare Judiths engagemang.”

Priset bestod av biobiljetter och ett diplom. Judith fick även möjlighet att bjuda sin arbetsplats på tårta.

Vårdförbundet Västmanland hoppas att alla skyddsombud känner Er stolta över Er dag! Ni gör ett fantastiskt arbete!