Lotha Valan nominerad till styrelseledamot

Kvinna i närbild med en V-ringad tröja, lite lockigt hår och glasögonen på huvudet.

Jag heter Lotha Valan. Jag arbetar som BVC sjuksköterska på Bjästa Hälsocentral och är utbildad distriktssköterska och specialistutbildad sjuksköterska mot barn och ungdom.

Jag har från min första dag som sjuksköterska älskat mitt jobb och varit nyfiken på att driva min personliga kunskapsutveckling framåt.

Men jag tror även att vi nu måste ta rejäla tag mot vår arbetsmiljö och skapa en bättre förutsättning för en bra arbetsplats. Jag tror att vi i Vårdförbundet enade kan påverka arbetsgivare och jag personligen vill gärna jobba för förbättring! Jag tror och har ett stort hopp för att nu är tiden redo för att skapa förutsättningen för världens bästa jobb igen!

Jag som person är väldigt positiv, nyfiken och driven. Jag tror på kunskap och förändring och jag tror även att jag kan vara till nytta med att driva Vårdförbundets frågor och förändringar.

Mina 4 barn är stora nu och tiden börjar räcka till för att engagera sig på riktigt. Jag är glad att jag blivit nominerad till en plats i styrelsen och jag hoppas vi ses live snart =)

Lotha Valan