Årsmöte avdelning Västernorrland 2017

Illustration Vårdförbundet 40 år

Måndagen den 18 september håller Vårdförbundet avdelning Västernorrland utbildning och årsmöte på Metropol i Sundsvall.

Tid och plats

Måndagen den 18 september på Metropol, Universitetsallén 32 i Sundsvall.

Dagen startar klockan 13:00 och avslutas klockan 20:00. Vi bjuder på eftermiddagsfika och för dig som deltar under hela årsmötet även på middag. Det går bussar från Örnsköldsvik och Sollefteå med möjlighet att stiga på efter vägen. 

Program

Inger Hansson

Vi startar med att lyssna på en föreläsning av Inger Hansson, som kommer att tala om Den goda arbetsplatsen och hur vi hanterar förändringar för att uppnå en så bra arbetsmiljö som möjligt, samt ökad trivsel.

Som föreläsare lyckas Inger ofta nå rakt in i publikens hjärta med sina budskap kring hur vi hanterar förändring, skapar förbättrat samarbete och ökad arbetsglädje. Hon är utan tvekan en av Sveriges främsta inspiratörer.
Allvarliga budskap förmedlas i en skön blandning av humor, värme och livsvisdom. Ett möte med Inger skapar glädje, reflektion och inspiration till förändring.

 

 

Ragnhild Karlsson

Ragnhild Karlsson, Vårdförbundets förbundsstyrelse samt vice ordförande i avdelning Östergötland, kommer och informerar om Vårdförbundets vision, samt leder diskussioner om utvecklingen av en ny vision och nya framtidsidéer om yrket, vårdens och villkorens utveckling.

Du har som medlem möjlighet att delta och påverka vår avdelnings arbete kommande år.

I samband med årsmötet firar vi att Vårdförbundet fyller 40 år i år. Under årsmötet berättar vi vad vi arbetat med under senaste året och verksamhetsplanering inför kommande år samt genomför val av ny styrelse samt val av kongressombud och valberedning.

 

Nominerade

Se vilka som är nominerade inför nästa mandatperiod 

Årmöteshandlingar

Föredragningslista årsmöte 2017

Arvode till förtroendevalda

Girl Child Education Fund

Anmäl dig via Vårdförbundets webbsida under Aktiviteter och utbildningar eller via direktlänk Västernorrlands årsmöte 2017. Sista anmälningsdag är den 7 september.

Välkommen!