Carola Nordin nominerad till styrelseledamot

Mitt namn är Carola Nordin och är 53 år gammal. Min nuvarande anställning är som palliativ/samordningssjuksköterska inom Örnsköldsviks kommun.

Jag har varit förtroendevald i Vårdförbundet sedan 2008 och är sedan två år tillbaka vald som huvudskyddsombud. Sitter idag med i samverkansgruppen inom Välfärdsförvaltningen och ersättare i samverkanskommitté och råd med arbetsgivaren.

Som person är jag positiv, utåtriktad och lyhörd mot personer i min omgivning. Trivs med att inspirera och motivera mina medarbetare att driva sina åsikter för utveckla verksamheterna för att uppnå olika mål.

Utanför arbetet ägnas mycket tid åt familjen som består av sambo, två utflugna pojkar och ett barnbarn. På min fritid har jag också varit aktiv inom föreningslivet på olika nivåer, bland annat ordförande, kassör samt spelare och tränare för både tjejer och killar.

Sitter nu i tävlingskommittén där jag är flickansvarig inom Ångermanlands fotbollförbund. Egen träning har alltid varit en viktig roll i min vardag där jag går på vattengymnastik och styrketränar samt promenerar.

Carola Nordin