Årsmötet 2017

Vårdförbundet fyller 40 år och det firades i samband med att avdelning Värmland hade årsmöte 5 oktober.

I samband med årsmötet firades Vårdförbundet som fyller 40 år. Ett välbesökt årsmöte fick inledningsvis höra Lars Midböe berätta om sina 40 år som medlem i Vårdförbundet och vad som hänt under den tiden. Han blev sedan vald till mötesordförande.

Årsmötet valde ny styrelse, kongressombud och valberedning.

Efter avslutat årsmöte var det avtackning av avgående valberedare, kongressombud, lokalt förtroendevalda och avgående styrelseledamöter.
Ordförande Eva Strandh, vice ordförande Ann-Britt Jonsson och Gunnar Persson
har suttit i många år i styrelsen och gjort så mycket för Vårdförbundets medlemmar i Värmland, både enskilda medlemmar och i det stora hela. Ingbritt Andersson har inte suttit lika länge men ändå hunnit med ett fint arbete för våra medlemmar.

   

Det delades ut stipendium för bästa examensarbete Avancerad nivå till Elin Häggqvist och Maria Johansson för deras arbete "Yngre kvinnor med urininkontinens".När årsmöte och alla avtackningar var färdigt så var det dags för 3-rätters middag och underhållning av Roffans kombo, där 2 av medlemmarna är sjuksköterskor och sjunger.

  

 

 

Årsmötet valde följande:

Ny Styrelse:

Ordförande: Camilla Gustaffson
Vice ordförande: Helen Engström
Styrelseledamöter: Majvor Jansson, Ann Lilja, Maud Ulset, Fatou Ceesay Bengtsson, Susanne Falk, Elisabeth Brynolf, Mona Jonsson, Tomas Olsson, Joakim Törnqvist

Kongressombud:

Ann Lilja, Ann-Britt Jonsson, Camilla Gustafsson, Eva Strandh, Helen Engström, Majvor Jansson

Ersättare kongressombud:

Maud Ulset, Elisabeth Brynolf, Joakim Törnqvist, Gunnel Stake, Ingbritt Andersson, Linda Nordling

Ny Valberedning:

Malin Patriksson, Sofia Erixon, Tomas Eriksson, Patrik Esbjörnsson, Christina Holmqvist, Christina Wallin Ohlsson, Helena Tibell Magnusson