Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Välkommen på pensionsinformation den 23 januari

Vårdförbundet bjuder in dig till ett seminarium som hjälper dig att fatta trygga och välgrundade beslut kring din pension.

Seminariet riktar sig till dig som arbetar eller har arbetar inom landstinget eller någon av länets kommuner. Det spelar ingen roll om du har lång eller kort tid kvar till pensionen.

På seminariet går vi igenom samtliga delar av din pension, den allmänna från staten samt din tjänstepension. Vi visar dig även några enkla knep som kan ge dig en högre pension.

Föreläsare

Vårdförbundets förbundsombudsman Jan Dahlström informerar.

Var och när?

Den 23 januari kl. 14.30-16.30 i Vårdförbundets lokaler Bangårdsgatan 4 A, plan 5.

Anmälan

Anmäl dig senast den 18 januari! Eventuell allergier/specialkost uppger du vid anmälan. Vårdförbundet bjuder på fika.

Antalet deltagare är begränsat. Om aktiviteten är fulltecknad kan du anmäla dig som reserv. Om vi får återbud och kan erbjuda dig en plats skickar vi ett e-postmeddelande.

Ni som är medarbetare inom Region Uppsala har, enligt samverkansavtalet bilaga 2, rätt att delta på aktiviteten med bibehållen lön. Sök ledigt med lön, hänvisa till samverkansavtalet bilaga 2.

Ni som är medarbetare inom länets kommuner ta kontakt med din chef för information om möjligheten att få ledigt med lön.

Varmt välkommen!

Avdelningsstyrelsen

Notera datum – den 20 februari

Vi kommer bjuda på en inspirerande föreläsning på kvällen. Inbjudan kommer längre fram i november, håll koll i din e-postlåda!

Skaffa dig mer kunskap i ditt uppdrag som förtroendevald

Nu är anmälan öppen till utbildningarna under 2018. Oavsett om du är ny som förtroendevald eller har några år på nacken finns det kunskapspåfyllning för alla.

Vad är nästa steg för dig?
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -