Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Uppdragets mandattid löper ut, dags för omval!

Ditt uppdrag som förtroendevald går ut 2017-10-15. Det gäller uppdrag på arbetsplats såväl som förtroendeuppdrag på förvaltningsnivå, verksamhetsområde eller central samverkan.

I mitten på augusti får du ett brev hemskickat, med mer information om hur du gör för att ordna val på din arbetsplats och med den blankett som ni använder för att dokumentera och anmäla valet.

Mandatperioden är från valdagen till 2019-10-15.

Byter ni förtroendevald på arbetsplatsen så någon annan än dig fortsätter uppdraget, ska du som avslutar ditt uppdrag också skicka in ett ifyllt formulär (det kan kopieras till flera) för att meddela avsägelse av uppdrag.

Beslut om representanter till samverkan på nivå ovan arbetsplats (verksamhetsområde, förvaltning, central) sker på styrelsemöten under hösten . En förutsättning för att få uppdrag över arbetsplatsnivå är att man är förtroendevald på sin arbetsplats.

Har du frågor behöver medlemslistor? Kontakta avdelningens administratör Maria Back på 018-67 70 41, maria.back@vardforbundet.se

Med vänlig hälsning
/Avdelningsstyrelsen

 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -