Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Temautbildning om arbetsmiljö 18 september

Alla förtroendevalda i länet är välkomna på utbildningsdag 18 september. Din uppgift som skyddsombud är att företräda dina kollegor i arbetsmiljöfrågor och se till att arbetsgivaren uppfyller sitt ansvar enligt arbetsmiljölagstiftningen.

Den här temautbildningen ger dig som är skyddsombud fördjupad kunskap om din arbetsmiljö och verktyg till ett systematiskt arbetsmiljöarbete så att ni tillsammans på arbetsplatsen kan nå era gemensamma mål för ett hållbart yrkesliv.

Anmälan och mer information

Du hittar mer information och anmäler dig i portalen Aktiviteter och utbildningar. Antalet platser är begränsat, anmäl dig gärna idag!

Som förtroendevald har du rätt att gå facklig utbildning med lön enligt lag (1974:358) om facklig förtroendemans ställning på arbetsplatsen. Ledighet med lön söker du hos din närmsta chef så snart du anmält dig.

Har du redan anmält dig behöver du inte göra det igen!

Vårdförbundet står för lunch och fika under dagen.

Välkommen!

Sommar och semester

Snart kommer många av oss att få en välförtjänt semester. Här svarar vi på de vanligaste frågorna som brukar uppstå. Som alltid är det omöjligt att ge alla detaljer - kontakta i stället Vårdförbundet Direkt på 0771-420 420 om du inte hittar svaret på dina frågor här.

Skatteavdrag på medlemsavgift

Riksdagen har beslutat att återinföra skatteavdrag för en del av fackavgiften. Det innebär att du som medlem kan dra av 25 procent av årsavgiften till Vårdförbundet på din deklaration nästa år.

 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -