Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Temautbildning om hälsosamma arbetstider

Du som är förtroendevald i Uppsala län är välkommen på utbildningsdag 17 april 2018. Inga förkunskaper krävs.

Vårdförbundet arbetar för ett hållbart yrkesliv med hälsosamma arbetstider. Den här temautbildningen ger dig som är förtroendevald verktyg och fördjupad kunskap om hur du tillsammans med medlemmarna och chefen på arbetsplatsen kan nå era gemensamma mål.

Före utbildningsdagen förbereder du dig med en webbaserad utbildning på ungefär 60 minuter, mer information får du när du anmäler dig.

Som förtroendevald har du rätt att gå facklig utbildning med lön enligt lag (1974:358) om facklig förtroendemans ställning på arbetsplatsen. Ledighet med lön söker du omgående hos din närmsta chef, så snart du anmält dig till utbildningen.

Anmälan och mer information

Du hittar mer information och anmäler dig i portalen Aktiviteter och utbildningar. Antalet platser är begränsat, anmäl dig gärna idag!


Varmt välkommen önskar styrelsen för Vårdförbundet i Uppsala län

Tack för att du är förtroendevald

Du har ett stort inflytande både på din arbetsplats och i Vårdförbundet. Tillsammans med medlemmarna på din arbetsplats har du möjlighet att påverka i frågor som rör arbetsmiljö, villkor och vårdens utveckling.

Som förtroendevald i Vårdförbundet har du ett viktigt uppdrag.
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -