Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Välkommen på biokväll i Uppsala 23 november

Kvällen börjar med ett gemensamt arbete kring Vårdförbundets nya vision. Vårdförbundets nuvarande vision 2018 för hälsa och helhet har nästa år som slutmål. Därför bestämde sig förbundsstyrelsen för ett drygt år sedan för att påbörja arbetet med att ta fram förslag till nya framtidsidéer och en ny vision.

Du kommer få se en sammanfattning av den inriktning för en ny vision som förbundsstyrelsen föreslår. Efter bildspelet vill vi gärna få feedback och input från er om inriktningen känns bra. Därefter fortsätter processen för att ta fram det slutliga förslag om en ny vision, som läggs fram för beslut på kongressen i maj 2018.

Efter arbetet med visionen fikar vi, och sedan får vi en exklusiv förhandsvisning av "Mordet på Orientexpressen".

Vad som börjar som en extravagant tågresa genom Europa utvecklas snabbt till ett av de mest spännande mysterier som någonsin berättats. För en av tågets passagerare ska resan bli den allra sista, och alla övriga medresenärer är misstänkta. Tiden är knapp och monsieur Poirot måste lösa pusslet innan mördaren slår till igen.

I rollerna bland andra Michelle Pfeiffer, Johnny Depp, Penelope Cruz, Willem Dafoe, Daisy Ridley, Kenneth Branagh och Judi Dench.

Tid, plats och anmälan

23 november, drop-in från 16:45, vi börjar kl. 17:00 och räknar med att avsluta ca 20:30.

Välkommen!

Anmäl dig idag!
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -