Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Hej!

Då har det blivit vintertid, en extra timme att sova på morgonen, inte illa.

Det är lite ljusare på morgonen ett tag till innan vintern griper tag om oss ordentligt. För dig som är anställd i regionen eller i länets kommuner, och som arbetade natten mellan lördag och söndag så är det enkel övertid som skall gälla för den extra timmen.

Vi vill uppmana dig  att gå in på "Mina sidor" på Vårdförbundet och kolla så vi har rätt uppgifter om dig. Då kan vi hjälpa dig på bästa sätt när du tar kontakt med oss. Det är särskilt viktigt att vi har rätt uppgift om var du arbetar, samt hur vi kan nå dig via telefon och/eller e-post.

Du som arbetar på Akademiska sjukhuset komihåg att fylla i den utvärderingen av Akademiska-modellerna som kommer komma ut till dig i månadsskiftet. Vi arbetar partsgemensamt med en utvärdering där enkäten till medarbetarna är en viktig del.

Vi vill gratulera Rehabenheten på Enköpings Lasarett till priset för årets Hälsofrämjande arbetsplats, ett pris som delas ut av Region Uppsala. Vårdförbundets huvudskyddsombud är med i arbetsgruppen som utser pristagarna.

Mer som hänt sen sist!

  • Arbetet med 2019 års löneöversyn har startat upp, vi har träffat de största arbetsgivarna och lämnat våra yrkanden.
  • Vi har deltagit i samverkansmöten på regionen, inom primärvården och på sjukhusnivå.
  • Vårdförbundet är också representerat i flertalet samverkansgrupper inom kommunernas förvaltningar.
  • Vi har handlagt 26 medlemsärende och 2 avtalsärenden.
  • Vi hälsar 13 nya medlemmar välkomna under oktober månad.
  • 14 medlemmar har valt till förtroendevalda på sin arbetsplats under oktober månad.

Trevlig Allhelgonahelg
önskar
styrelsen för Vårdförbundet Uppsala

Röntgensjuksköterskans dag

8 november uppmärksammar vi yrkesdagen för röntgensjuksköterskor. Kanske hälsar vi på hos just dig? Om du inte är röntgensjuksköterska men känner någon som är det - säg grattis 8 november!

Biokväll 13 november

Biokvällen i Uppsala börjar med ett föredrag av Lena Nyholm, om program för professionsutveckling och lärande vid Akademiska sjukhuset. Sen ser vi "The girl in the spider's web". Aktiviteten är fulltecknad, har du anmält dig och fått plats men får förhinder så komihåg att avboka, många står i kö!

Klädbytarkväll 22 november

Har du kläder som du inte längre använder? Ta med dig dem till Vårdförbundets klädbytarkväll! Kanske kan dina kläder komma annan till nytta.

Äntligen ett tillfälle att rensa garderoben!
Medlemsutbildning med frukost 24 november

Vad är ett kollektivavtal och vad kan det innehålla? Spelar det roll om jag jobbar på en arbetsplats med eller utan kollektivavtal? Lär dig mer på vår utbildning 24 november.

Det låter intressant, jag vill veta mer!
Dag för dig som är chef

Vårdförbundets avdelningar i mellansverige bjuder in medlemmar som är chefer och ledare till en kurs om hälsofrämjande arbete 22 november. I skrivande stund har vi 4 platser kvar. Vårdförbundet står för dina resekostnader, anmäl dig idag!

Låter som något för mig!
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -