Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Arbetsglädje? Ja tack!

Välkommen till en inspirerande medlemsföreläsning 25 oktober med Christina Stielli om kommunikation, medarbetarskap och arbetsglädje.

Här anmäler du dig
Du som är privat anställd - få koll på din tjänstepension ITP

Vårdförbundet bjuder in dig med anställning inom privat sektor och har tjänstepensionen ITP till ett seminarium 7 september, som hjälper dig att fatta trygga och välgrundade beslut kring din pension.

Läs mer och anmäl dig idag!
Medlemsutbildning med frukost

Välkommen på en medlemsutbildning 14 oktober om dina rättigheter och skyldigheter i arbetslivet. Vi börjar med att äta gemensam frukost på Grand Hotell Hörnan, därefter går vi över gatan till Vårdförbundets utbildningslokal.

Läs mer och anmäl dig
Anmäl dig till årsmötet

Årsmötet sker 19 september på Uppsala Konsert & Kongress. Årsmötet ska bland annat välja ny styrelse för de kommande 4 åren. Under middagen underhåller förra årets favorit Henrik Widegren. Anmäl dig idag för att få middagsplats!

Allt om årsmötet
Träffa de nominerade

För att du som är medlem ska ha möjlighet att träffa de som är nominerade till olika uppdrag inför årsmötet 19 september, bjuder styrelsen in till nomineringsmöten. Välkommen till Bangårdsgatan 4 A, 5 tr 22 augusti och 30 augusti, kl. 18:00 båda kvällarna. Du behöver inte anmäla dig.

Mer om årsmötet
Instagram!

Vi har ett instagramkonto sedan maj månad där vi berättar om vårt fackliga arbete. Du hittar oss om du söker på vf_uppsala, välkommen att följa oss.

Till Instagram
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -