Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Du som är privat anställd - få koll på din tjänstepension ITP

Vårdförbundet bjuder in dig med utbildning som sjuksköterska, barnmorska, biomedicinsk analytiker eller röntgensjuksköterska inom privat sektor och har tjänstepensionen ITP till ett seminarium som hjälper dig att fatta trygga och välgrundade beslut kring din pension.

Tjänstepensionen en viktig del av din pension. Tjänstepensionen är ett komplement till den allmänna pensionen och utgör många gånger en betydande del av din framtida pension.

Tid och plats

7 september kl. 17:00-19:00, Vårdförbundets lokal på Bangårdsgatan 4 A, 5 tr, Uppsala. Förbundsombudsman Jan Dahlström informerar. Vi bjuder på enklare förtäring.

Har du en kollega som inte är medlem ännu är hen också välkommen att anmäla sig.

Varmt välkommen!

Om du läser detta och inte arbetar i privat sektor ber vi att du uppdaterar dina medlemsuppgifter så snart som möjligt. Enklast ringer du Vårdförbundet Direkt, 0771-420 420.

Mer information och anmälan
Anmäl dig till årsmötet

Välkommen till årsmötet 19 september, Uppsala Konsert & Kongress. Anmäl dig senast 1 september för att få plats på den efterföljande middagen.

Mer information och anmälan
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -