Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Coaching i praktiken 6 februari 2019

Vårdförbundet Avdelning Uppsala bjuder in dig som är medlem och chef eller ledare till en utbildningsdag.

Genom ett coachande förhållningssätt får du andra att se hur de ska göra med sina problem/frågeställningar och därigenom få dem att växa.

Vi utgår från verklighetsnära case och använder "Coachingtrappan", som beskriver det coachande förhållningssättet och samtalsprocessen i olika steg.

Kursledare

Anitha Kiianlinna är arbetsmiljö– och organisationskonsult samt beteendevetare och certifierad personaldialogcoach.

När och var

6 februari kl. 10.00-16.00.  Fika finns från kl. 9.30, lunch ingår.  Vårdförbundets nationella kansli, lokal Mötesplatsen, Adolf Fredriks Kyrkogata 11, Stockholm.

Anmälan och resa

Anmäl dig senast den 30 januari. Begränsat antal platser, anmäl dig redan idag. Ange eventuella matallergier i samband med din anmälan.

Vårdförbundet står för resekostnaderna till och från Stockholm. För bokning av resa kontakta Tranås resebyrå på 0140-37 50 30, uppge grupp 403 och aktivitet 0711.

Aktiviteten är ett gemensamt arrangemang mellan avdelningarna Uppsala, Södermanland, Gotland och Stockholm.

Varmt välkommen!

Save the date

Utbildningsdag 7 maj med tema Neuroledarskap - att leda med hjärnan i fokus. Varför agerar och reagerar vi som vi gör? Vad krävs för att öka både min egen och medarbetarnas motivation? Vi återkommer med inbjudan i mars.

Vårt chefserbjudande

Hos Vårdförbundet har du proffs att prata med. Du får utbildning i vårdens ledarskap och kan ta del av kollegors kunskap och råd. Du får också din röst i politiken hörd och mycket mer.

Jag vill veta mer!
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -