Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Välkommen på biokväll 13 november

Träffa Lena Nyholm, projektledare. Och sen Lisbeth Salander, hacker.

Kvällen börjar med ett föredrag med Lena Nyholm, projektledare för Professionssteget.

Professionssteget för sjuksköterskor är ett program för professionsutveckling och lärande vid Akademiska sjukhuset. Programmet vänder sig till grundutbildade sjuksköterskor, specialistsjuksköterskor och barnmorskor.

Programmet innehåller tre nya roller som handledare. Dessa nya roller kan ge utmanade arbetsuppgifter för erfarna sjuksköterskor samtidigt som det ger stöd till oerfarna. Dessa roller ska stärka det praktiska, kliniska arbetet, det ska ge möjlighet till reflektion och det ska ge förutsättningar till att kunna arbeta evidensbaserat och strukturerat i omvårdnadsarbetet.

Efter föredraget fikar vi, och sedan tittar vi på " The Girl in the Spider's Web".

Det är filmatiseringen av David Lagercrantzs populära bok "Det som inte dödar oss" vilket är en fristående uppföljning till Millenniumfilmerna.

Antalet platser är begränsat, anmäl dig idag!

Varmt välkommen hälsar avdelningsstyrelsen

Jag vill gärna komma!
Medlemsutbildning med frukost

Spelar det roll om jag jobbar på en arbetsplats med eller utan kollektivavtal? Vad är ett kollektivavtal och varför är det något bra för mig? Lär dig mer på vår utbildning 24 november.

Låter intressant, jag vill veta mer
Dina förmåner och rabatter

Det lönar sig att vara medlem i Vårdförbundet. Du får bland annat en riktigt bra inkomstförsäkring, förmånliga rabatter på banktjänster och hotell och en unik stick- och skärskadeförsäkring hos Folksam.

Jag vill veta mer!
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -