Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Biokväll i Uppsala, ta med en kollega

Ta med en kollega som ännu inte är medlem och kom till SF Bio på Västra Ågatan 16.

Först berättar Anna Åström och Madeleine Grenå från Vårdförbundets lokala styrelse om värdet av ett medlemskap i Vårdförbundet. Vi minglar och äter en wrap tillsammans med dricka.

Därefter ser vi på The Founder, historien om McDonalds. Den misslyckade 52-åriga försäljaren Ray Kroc säljer smoothie-blandare till bröderna McDonalds och övertygar dem till sist att starta franchise. Ray kämpar mot bröderna och tar kontroll över företaget och skapar ett globalt imperium. John Lee Hancock regisserar denna osannolika och sanna historia om grundandet av McDonalds och kampen för att kontrollera företaget. I huvudrollen ser vi Michael Keaton.

Tid, plats och anmälan

6 april, drop-in från 16:45, vi börjar kl. 17:00.

Du anmäler dig via vår webbplats, och det gör din kollega också. Uppge vid anmälan vem du går med. Antalet platser är begränsat.

Sista anmälningsdag är 30 mars, men observera att aktiviteten kan bli fulltecknad före dess. Du kan då anmäla dig som reserv. 

Varmt välkommen! /Avdelningsstyrelsen

Anmäl dig här!
Spring Blodomloppet för Vårdförbundet den 18 maj i Uppsala!

Vi lottar ut 5 stycken startbevis till medlemmar som svarar rätt på några frågor om Vårdförbundets kongress. I priset ingår även en fin funktionströja med Vårdförbundets logotyp.

Här hittar du frågorna och mer information
Biokväll i Enköping

Vi har fortfarande platser kvar till biokvällen i Enköping 30 mars. Sista anmälningsdag är 26 mars. Filmen som visas är "Dolda tillgångar".

Ja jag vill gå på bio i Enköping
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -