Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Utbildningsdag 5 december om MBL och samverkan

Alla förtroendevalda i länet är välkomna på utbildningsdag 5 december. Temat för utbildningen är medbestämmandelagen (MBL) och samverkan.

Tillsammans med medlemmarna och i en dialog med chefen kan du påverka beslut och verka för förändringar på arbetsplatsen. Här är samverkansavtalet och de forum för samverkan som finns på din arbetsplats viktiga verktyg. De ger möjlighet till inflytande och delaktighet.

Som förtroendevald har du rätt att gå facklig utbildning med lön enligt lag (1974:358) om facklig förtroendemans ställning på arbetsplatsen. Ledighet med lön söker du hos din närmsta chef.

Under utbildningsdagen bjuder Vårdförbundet på lunch och fika. Uppge eventuell specialkost vid anmälan. Sista anmälningsdag 29 november.

Ja jag vill anmäla mig
Grundutbildning i Uppsala

11-13 december är du välkommen på grundutbildning för nya förtroendevalda. Utbildningen ges i Uppsala. Deltagande förutsätter att du gått introduktionsdag, eller är anmäld till en introduktionsdag som kommer före grundutbildningen.

Jag vill gå grundutbildning
Medlemsutbildning 24 november

Välkommen på en medlemsutbildning om dina rättigheter och skyldigheter i arbetslivet. Sista anmälningsdag 18 november, vi har några platser kvar.

Anmälan till medlemsutbildning
Klädbytarkväll 22 november

Har du kläder som du inte längre använder? Ta med dig dem till Vårdförbundets klädbytarkväll! Kanske kan dina kläder komma annan till nytta.

Ta reda på mer om kvällen
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -