Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
En hälsning från avdelning Uppsala

Ordförande Sofia berättar om vad som händer just nu i avdelning Uppsala.


Se filmhälsning från Sofia
Status i löneöversynen inom region och kommun

Nu är löneöversynen för 2021 igång på de flesta håll. Här kan du följa hur just din arbetsgivare ligger till i processen.

Status i löneprocessen
Digital tipspromenad - vinn presentkort från Miss Voon

I pandemitider får vi hitta på nya sätt att mötas och göra roliga saker. Delta i vår digitala tipspromenad och vinn fina priser1

Delta i tipspromenaden, senast 26 februari
#tackamedlön

I vår kampanj #tackamedlön vill vi påverka arbetsgivarna att förbättra villkoren och tacka er som arbetar inom vården med bättre villkor och en bättre lön. Var med och sprid kampanjen så att så många som möjligt skriver på vårt upprop.

Läs mer och skriv under!
Nya förtroendevalda med facklig tid

Det som avdelningsstyrelsen beslutar ska någon också utföra. Det är de med facklig tid som gör det viktiga operativa arbetet. Nu hälsar vi våra nya kollegor Daniel, Rebecca och Rebecca välkomna till avdelning Uppsala!

Våra nya kollegor
Cathrine - din nya chefsstödjare!

Nu finns Cathrine Björk på plats - som expertstöd för dig som är chef eller ledare. Varmt välkommen att kontakta henne för stöd eller rådgivning.

Läs mer och kontakta Cathrine
Gratis onlineträning med Actic

Som medlem i Vårdförbundet får du 20 procent rabatt på träning hos Actic. Just nu får du även testa appen Actic Anywhere gratis fram till 31 maj.

Träna gratis online fram till 31 maj!
Vanliga frågor och svar till Vårdförbundet

Vi har samlat de vanligaste frågorna som kommer till Vårdförbundet Direkt i flera FAQ. Om du inte hittar svar på din fråga kan du kontakta Vårdförbundet Direkt på telefon 0771-420 420 eller via webben.

Hitta frågor och svar
Boosta lönen!

Ta chansen och bli coachad av våra pålästa och kunniga lönerådgivare. De är experter på att hjälpa dig hitta och lyfta fram de egenskaper och erfarenheter som arbetsgivare söker. Bli stärkt i din roll och känn dig förberedd inför löneförhandlingen.

Lönecoachning för medlemmar
Mindler erbjuder kostnadsfria psykologsamtal

I och med att den rådande Covid19-pandemin erbjuder nu Mindler, två kostnadsfria stödsamtal åt alla som arbetar inom hälso- och sjukvården.

Kostnadsfria psykologsamtal med Mindler
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -