Välkommen på pensionsinformation den 23 januari

Vårdförbundet bjuder in dig till ett seminarium som hjälper dig att fatta trygga och välgrundade beslut kring din pension. Aktiviteten är fulltecknad, men du kan anmäla dig som reserv.

Seminariet riktar sig till dig som arbetar eller har arbetar inom landstinget eller någon av länets kommuner. Det spelar ingen roll om du har lång eller kort tid kvar till pensionen.

På seminariet går vi igenom samtliga delar av din pension, den allmänna från staten samt din tjänstepension. Vi visar dig även några enkla knep som kan ge dig en högre pension.

Föreläsare

Vårdförbundets förbundsombudsman Jan Dahlström informerar.

Var och när?

Den 23 januari kl. 14.30-16.30 i Vårdförbundets lokaler Bangårdsgatan 4 A, plan 5.

Anmälan

Anmäl dig senast den 18 januari! Eventuell allergier/specialkost uppger du vid anmälan. Vårdförbundet bjuder på fika.

Antalet deltagare är begränsat. Om aktiviteten är fulltecknad kan du anmäla dig som reserv. Om vi får återbud och kan erbjuda dig en plats skickar vi ett e-postmeddelande.

Ni som är medarbetare inom Region Uppsala har, enligt samverkansavtalet bilaga 2, rätt att delta på aktiviteten med bibehållen lön. Sök ledigt med lön, hänvisa till samverkansavtalet bilaga 2.

Ni som är medarbetare inom länets kommuner ta kontakt med din chef för information om möjligheten att få ledigt med lön.

Varmt välkommen!

Avdelningsstyrelsen