Välkommen in i biomörkret 13 november - aktiviteten är fulltecknad!

Välkommen på biokväll i Uppsala. Vi får mer kunskap om programmet Professionsstegen samt ser "The girl in the spider's web", filmatiseringen av David Lagercrantz succébok "Det som inte dödar oss". Ta gärna med en kollega som ännu inte är medlem!

Kvällen börjar med ett föredrag med Lena Nyholm, projektledare, som berättar mer om

Professionssteget för sjuksköterskor - Program för professionsutveckling och lärande vid Akademiska sjukhuset

Projektet vänder sig till grundutbildade sjuksköterskor, specialistsjuksköterskor och barnmorskor. Programmet innehåller tre nya roller som handledare. Dessa nya roller kan ge utmanade arbetsuppgifter för erfarna sjuksköterskor samtidigt som det ger stöd till oerfarna. Dessa roller ska stärka det praktiska, kliniska arbetet, det ska ge möjlighet till reflektion och det ska ge förutsättningar till att kunna arbeta evidensbaserat och strukturerat i omvårdnadsarbetet.

Efter föredraget fikar vi, och sedan tittar vi på " The Girl in the Spider's Web".

Det är filmatiseringen av David Lagercrantzs populära bok "Det som inte dödar oss" vilket är en fristående uppföljning till Millenniumfilmerna.

Tidskriften Millennium har fått nya ägare och Mikael Blomkvist funderar på att sluta. Lisbeth är rastlös och till synes utan mål. Hon medverkar i en hackerattack bara för att och hon tar onödiga risker vilket inte likt henne. En sen natt ringer professor Frans Balder, en ledande auktoritet inom AI-forskning, till Blomkvist. Balder säger sig sitta på världsavgörande information om amerikanska underrättelsetjänsten. Han har dessutom haft kontakt med en ung kvinnlig superhacker, som bär vissa likheter med en person Blomkvist känner väl.

I rollerna bland andra Claire Foy och Sverrir Gudnason.

Praktisk information

Vårdförbundet bjuder på wrap med dryck och kaffe/te. Uppge eventuell kostallergi vid anmälan. Ta gärna med en kollega som ännu inte är medlem! Du och din kollega anmäler er var för sig.

Antalet platser är begränsat. Sista anmälningsdag är 9 november, men observera att aktiviteten kan bli fullbokad innan dess. Då kan du anmäla dig som reserv.

Ja, jag kommer gärna på biokvällen.

Varmt välkommen!
/Avdelningsstyrelsen