Välkommen in i biomörkret!

En biosalong full av människor.

Välkommen på biokväll i Uppsala 23 november. Kvällen börjar med ett gemensamt arbete kring Vårdförbundets nya vision. Vårdförbundets nuvarande vision 2018 för hälsa och helhet har nästa år som slutmål. Därför bestämde sig förbundsstyrelsen för ett drygt år sedan för att påbörja arbetet med att ta fram förslag till nya framtidsidéer och en ny vision.

Du kommer få se en sammanfattning av den inriktning för en ny vision som förbundsstyrelsen föreslår. Efter bildspelet vill vi gärna få feedback och input från er om inriktningen känns bra. Därefter fortsätter processen för att ta fram det slutliga förslag om en ny vision, som läggs fram för beslut på kongressen i maj 2018.

Efter arbetet med visionen fikar vi, och sedan får vi en exklusiv förhandsvisning av "Mordet på Orientexpressen".

Om filmen

Från den bästsäljande boken av mordgåtornas drottning Agatha Christie kommer nu en ny filmatisering av Mordet på Orientexpressen. Vad som börjar som en extravagant tågresa genom Europa utvecklas snabbt till ett av de mest spännande mysterier som någonsin berättats. För en av tågets passagerare ska resan bli den allra sista, och alla övriga medresenärer är misstänkta. Tiden är knapp och en man måste lösa pusslet innan mördaren slår till igen.

I rollerna bland andra Michelle Pfeiffer, Johnny Depp, Willem Dafoe, Daisy Ridley, Kenneth Branagh, Penelope Cruz och Judi Dench.

Här kan du se den spännande trailern!

Tid, plats och anmälan

23 november, drop-in från 16:45, vi börjar kl. 17:00 och räknar med att avsluta ca 20:30.
Du anmäler dig via "Aktiviteter och utbildningar". Antalet platser är begränsat. Sista anmälningsdag är 18 november, men observera att aktiviten kan bli fulltecknad innan dess. Då kan du anmäla dig som reserv.

Varmt välkommen!
/Avdelningsstyrelsen