Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Rösta NU!

Dags att välja nya styrelseledamöter till Vårdförbundsklubben Praktikertjänsts styrelse. Extra webbårsmöte med fyllnadsval startar idag. Omröstningen pågår mellan kl. 12.00 den 26 februari till den 4 mars kl. 12.00.

Fyllnadsval av styrelseledamöter 

Alla medlemmar anställd hos Praktikertjänst AB är röstberättigade och vi hoppas så klart att du tar chansen att göra din röst hörd! Din röst är viktig och anonym. Resultatet kommer att presenteras på årsmötets webbsida.

Valberedningens förslag

Pernilla Edfeldt, Vårdcentral Centrum, Skövde
Presentation
Mandatperioden är tom 2020-09-30.

Adisa Salkic, Hamnstadens Vårdcentral, Lidköping
Presentation
Mandatperioden är tom 2021-09-30.

Webbröstning

För att kunna delta i omröstningen måste du vara medlem i Vårdförbundet, vara registrerad som anställd på Praktikertjänst AB i vårt medlemssystem och ha ett webbkonto på Vårdförbundet. Följ anvisningarna för att skapa ett webbkonto.

Så här röstar du:

Du loggar enkelt in med bank-id eller SITHS-kort på vår webbsida för att rösta. Följ anvisningarna för att skapa ett webbkonto om du inte tidigare loggat in. 

Klicka på ikonen Röstning som du hittar under Mina tjänster efter att du har loggat in på ditt webbkonto.

Nu får du upp webbröstning i en ny flik. Observera att pop-up fönstret inte får vara blockerat. Klicka på knappen Rösta. Kryssa för den du vill rösta på och klicka därefter igen på knappen Rösta. Om du har ångrat dig så har du 10 minuter på dig att ändra din röst. Logga ut! 

Om länken inte finns, kontakta oss på 0771-420 420 Vårdförbundet Direkt. 

Tack för ditt engagemang!

Vårdförbundsklubben Praktikertjänst

Ändra dina uppgifter

Det är viktigt att vi har rätt uppgifter om dig som är medlem. Då kan vi nå dig med aktuell information och du finns med i vår lönestatistik.

Ändra dina uppgifter här
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -